JobBootcamp

JobBootcamp en Covid-19

Het coronavirus en de maatregelen raken iedereen. Samen staan we de komende periode voor een nieuwe vraag: Hoe gaan we ons leven inrichten? 

Voor de een zullen de gevolgen groter zijn dan de ander. De een moet thuis gaan werken, de ander heeft mogelijk helemaal geen werk meer. 

Wat kan je thuis doen aan je loopbaan in tijden van corona? In onze ogen is het is de uitgelezen kans voor bezinning en inspiratie. Er is tijd om stil te staan bij de zaken die belangrijk voor je zijn. En ruimte om na te denken over hoe je wil leven en werken in de toekomst. 

Ook in deze tijd begeleiden wij jullie graag!

Dat doen wij zo veel mogelijk middels online coaching. Ook op ons kantoor staan de deuren nog steeds voor jullie open. Althans, voor de niet verkouden mensen onder jullie. Daarnaast houden we natuurlijk de richtlijnen van het RIVM aan. Mochten de maatregelen de komende tijd veranderen, veranderen wij mee. 

Wij bieden online Baan in beeld en Mijn motivatie aan, stellen je graag prikkelende vragen en bieden houvast door inzichtelijke modellen. Ook begeleiden we je graag middels online gesprekstechnieken en een pitch, om ook vanachter je laptop een overtuigend en professioneel gesprek te kunnen voeren. 

Vragen? We werken zoveel mogelijk thuis, dus stuur een mail naar info@jobbootcamp.nl en laat je nummer achter, dan belt een van onze coaches je zo snel mogelijk terug.  

Volg:
JobBootcamp | Lange Nieuwstraat 105 | 3512 PG Utrecht | tel. 030-227 03 96 | mail. info@jobbootcamp.nl