JobBootcamp

Onderwijs

JobBootcamp voor het onderwijs
Activeert LOB

Welkom! Onze missie is het verbeteren van professionele en persoonlijke ontwikkeling binnen het LOB onderwijs. Het creëren van een goede leeromgeving en het stimuleren van onderlinge verbinding zien wij hierbij als katalysator. Wij gaan voor activerende loopbaanoriëntatie- en begeleiding.

Wij activeren LOB onderwijs!

De student aan het stuur van de eigen loopbaan; dat is wat we in het onderwijs willen bereiken met loopbaanoriëntatie- en begeleiding (LOB). Studenten die succesvol zijn op de arbeidsmarkt zijn de beste visitekaartjes voor een opleiding. JobBootcamp helpt docenten om sterker te worden in het geven van LOB.

Bij LOB gaat het om professionele- en persoonlijke ontwikkeling. De student leert reflecteren op eigen kwaliteiten, motivatie en andere skills die nodig zijn om wendbaar en weerbaar te worden op de hedendaagse arbeidsmarkt. Een succesvolle stage op korte termijn en op lange termijn een betekenisvolle loopbaan.

De loopbaancoach

In onze interactieve training bouwt de docent eigen trainings- en coachingsvaardigheden uit. Daarbij staan persoonlijke leervragen centraal. Het doel van de training is dat docenten de motivatie van elke student kan activeren. Deze motivatie vormt immers de basis van elke duurzame loopbaankeuze.

LesLab en JobBootcamp slaan de handen ineen om LOB in het mbo een boost te geven. Samen met de docent en het team zetten we een volgende stap naar activerende loopbaanoriëntatie- en begeleiding. Voer inhoudelijke gesprekken, coach waar nodig en laat studenten elkaar actief inspireren. Zo haal je het beste uit je studenten!

JobBootcamp LOB  – Ontwikkeling & WerkplezierVolg:
JobBootcamp | Lange Nieuwstraat 105 | 3512 PG Utrecht | tel. 030-227 03 96 | mail. info@jobbootcamp.nl