JobBootcamp

De Banenmarkt
Echte aansluiting met de arbeidsmarkt

Wil je als opleidingsinstituut een rol pakken in de toekomst van de studenten en alumni? De doorstroom van studenten naar de sector actief verbeteren? Dan is een banenmarkt dé sterke activator voor de doorstroom van studenten, kennisbron voor docenten en kans om als opleiding verwachtingen te managen met het bedrijfsleven.

Wat is een banenmarkt?

Een banenmarkt is in veel opzichten hetzelfde als een stagemarkt. Het grote verschil is dat er alumni komen, en daarmee de kans om informatie op te halen; om het verschil te kunnen maken voor de huidige studenten. Daarnaast is JobBootcamp aanwezig met workshops, CV-check en LinkedIn fotograaf. Young professionals, die weten wat ze te brengen hebben, gebruiken dit netwerkevent om een passende baan te vinden.

Wat zijn de voordelen

Voor de opleiding is het een dag om de relatie met de sector te bekrachtigen en waar mogelijk te verbeteren. Voor bedrijven is dit de uitgelezen mogelijkheid om het aanstormend talent op te vangen. Wil je weten wat de opties zijn voor een banenmarkt voor jouw opleiding? Laat in de rechterkolom je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

Volg:
JobBootcamp | Lange Nieuwstraat 105 | 3512 PG Utrecht | tel. 030-227 03 96 | mail. info@jobbootcamp.nl