JobBootcamp

Over JobBootcamp

Bij JobBootcamp staat werkplezier en ontwikkeling centraal. Voor onszelf, maar natuurlijk ook voor al onze klanten en haar medewerkers. Onze coaches, trainers, consultants en recruiters zijn er omdat ze maar wat graag het verschil willen maken voor jou of jullie.

* JobBootcamp voor particulieren is gespecialiseerd in mobiliteit, het geven van sollicitatietrainingen en het verhogen van werkplezier en effectiviteit binnen de huidige functie.

* JobBootcamp voor organisaties is er voor de gehele life cycle van personeel, waarin instroom, ontwikkeling én uitstroom allen hun eigen plaats hebben. Hierin bieden we onder andere aan;

  • Werving en selectie
  • Advies op recruitment (inclusief inhouse)
  • Ontwikkel trajecten voor medewerkers
  • Trainingen en coaching
  • Outplacement en re-integratie (inclusief trajectondersteuning)

Onze visie op werkplezier

De arbeidsmarkt wordt steeds flexibeler. Dit vraagt om een beroepsbevolking die zelfredzaam is. Een beroepsbevolking ook, die zich blijvend ontwikkelt. De consequentie van deze ontwikkelingen is dat de medewerker dit alleen vol kan houden als deze zelf de regie heeft over de eigen carrière. Een carrière waarin ‘het vinden van de juiste baan’ centraal staat.

Ontstaansgeschiedenis

JobBootcamp is in 2012 opgericht als reactie op de vraag ‘Waarom is de beste kandidaat niet de beste sollicitant?’ Helaas worden nog in veel gevallen zeer goede kandidaten afgewezen in een sollicitatietraject, omdat ze de sollicitatievaardigheden niet goed beheersen. JobBootcamp is er voor iedereen die deze vaardigheden wilt leren, om vervolgens succesvol te solliciteren naar een droombaan.

De mensen achter JobBootcamp

Lex te Riele

Lex te Riele

Lex heeft mede de onderneming JobBootcamp opgericht, omdat dit de baan is die volledig bij hem past. Lex is een eigenzinnige, enthousiaste en zeer ervaren trainer en coach. Vanuit zijn achtergrond als recruiter, HR expert en trainer heeft hij veel kennis opgebouwd naast zijn brede netwerk. Voor mensen die iets willen maken van hun carrière staat Lex klaar.

Meer weten over Lex? Bekijk zijn LinkedIn-profiel.

Sophie Kroes

Sophie Kroes

Bij Sophie kun je met al je vragen terecht. Open- en eerlijkheid is waar ze voor staat. Een trainer die vol enthousiasme altijd nieuwsgierig is naar wie jij bent. Ze daagt je uit en helpt je verder. Met haar scherpe blik probeert ze iedereen die wil ontwikkelen bewust te maken en inzicht te geven in eigen potentie, wensen en motivatie.

Meer weten over Sophie? Bekijk haar LinkedIn-profiel.

danique van laarhoven

Danique van Laarhoven

Danique is een ervaren trainer binnen JobBootcamp en ze heeft als haar specialisatie sollicitatie- en communicatievaardigheden. Als afgestudeerd sociaal psycholoog heeft Danique als geen ander kennis van wat gedrag en houding met mensen doen. Zowel van de zender als van de ontvanger. Leer Danique kennen in haar passie en zij leert jou nog meer.

Meer weten over Danique? Bekijk haar LinkedIn-profiel.

Rowan de Kort

Rowan de Kort

Rowan is een trainer die humor graag centraal stelt in zijn trainingen en aan alles een eigen draai geeft. Met zijn ervaring in online content creatie en sales kan hij je tot in de puntjes uitleggen waarom, en vooral hoe je onderscheidend moet zijn. Je eigen creativiteit is een key factor in zijn trainingen. Vanuit jouw wensen en ideeën stippelt hij een een plan uit. 

Meer weten over Rowan? Bekijk zijn LinkedIn-profiel.

Brent

Brent Biesheuvel

Brent is een vernieuwende en ambitieuze trainer. Niet het 'Hoe' maar het 'Waarom'. Samen staan we sterker zijn woorden die hem kenmerken. Als trainer timmert hij graag samen met jou aan de weg. Kansen aangrijpen en plannen concreet maken is waar hij voor staat.

 

Meer weten over Brent? Bekijk zijn LinkedIn-profiel.

 

Marieke

Marieke Rotman

Marieke is nieuwsgierig, enthousiast en wil graag leren. Bijvoorbeeld over jou: wat drijft je, waar wordt je enthousiast van, wat kun je goed? Ze wordt geïnspireerd door waar iemand enthousiast over is en hoopt anderen ook te inspireren. Met een achtergrond in arbeids- en organisatiepsychologie is ze helemaal thuis in selectie, motivatie en werkplezier.

Meer weten over Marieke? Bekijk haar LinkedIn-profiel.

Ruben Jurna

Ruben Jurna

Ruben is een liberale pragmatist voor wie keuzevrijheid een belangrijke waarde is. Met een achtergrond in cognitieve neurobiologische psychologie is hij zich bewust van- en kan hij inspelen op de drijfveren en processen die het menselijke gedrag aansturen. Hij is ervan overtuigd dat mensen optimaal functioneren wanneer ze in een omgeving actief zijn die hen prikkelt om door te leren en zich te blijven ontwikkelen.

Meer weten over Ruben? Bekijk zijn LinkedIn-profiel.

Hester

Hester van Deutekom

De complexiteit van menselijk gedrag en de samenhang tussen lichaam en geest, dat is waar Hester haar leven lang over wil blijven leren.

Inzichten uit de wetenschap combineert zij met spiritualiteit, creativiteit en haptonomie om zo anderen concrete handvatten te bieden en hun persoonlijke blokkades te laten overwinnen.

Meer weten over Hester? Bekijk haar LinkedIn-profiel.

barbara

Barbara van der Linden

Barbara is een zeer bevlogen en nieuwsgierige trainer met veel ervaring.

Nieuwsgierig is ze naar mensen in het algemeen en naar de kandidaten in haar trainingen. Wat maakt jou uniek? En hoe breng je dat goed over bij anderen? Naast het trainen van mensen, begeleidt en coacht Barbara ook met veel passie leidinggevenden, teams en individuen in hun werk.

Meer weten over Barbara? Bekijk haar LinkedIn-profiel.

jbc-tom-training1

Tom Rademakers

Tom is enthousiast trainer, recruiter en consultant - en daarnaast een echte levensgenieter!

Niet het 'wat', maar het 'waarom' heeft hem altijd enorm geïntrigeerd. Daarom blijft hij vragen, uitdagen en spiegelen om vanuit nieuwe inzichten personen, teams en organisaties te laten groeien. Uiteraard staan werkplezier en ontwikkeling hier altijd centraal!

Meer weten over Tom? Bekijk zijn LinkedIn-profiel.

Rosanne Klijn

Rosanne is verhalenverteller in woord én beeld. Dat doet ze bij JobBootcamp als tekstschrijver en (portret)fotograaf. 

Social media, onze nieuwsbrief, blogs... Zo brengt Rosanne het laatste werkpleziernieuws, sollicitatietips, teaminspiratie en meer jobsomeness jouw kant op. En onze trainingen? Haar doel: glashelder maken wat JobBootcamp kan doen voor jou. 

Meer weten over Rosanne? Bekijk haar LinkedIn-profiel.

Volg:
JobBootcamp | Lange Nieuwstraat 105 | 3512 PG Utrecht | tel. 030-227 03 96 | mail. info@jobbootcamp.nl