JobBootcamp

Privacybeleid

Bij JobBootcamp zijn we voornamelijk bezig met met het trainen, coachen en/of begeleiden van individuen, teams en organisaties. Dat vinden we leuk. Wat we minder leuk vinden, maar wat er soms wel bij hoort, is het (onnodig) verzamelen van data. Dat proberen we dan ook zo veel mogelijk te voorkomen. Wil je weten welke data wij wel opslaan, lees dan verder? Wil je weten welke data wij van jou persoonlijk hebben, stuur dan een mail naar info@jobbootcamp.nl.

Deze pagina is voor het laatst aangepast op 21 november 2018

Wie wij zijn:

Wij zijn een trainingsbureau, gespecialiseerd in Duurzame Inzetbaarheid, Werkplezier en de ontwikkeling van individuen, teams en organisaties.

Hoe en waar kan je ons bereiken?

Lange Nieuwstraat 105
3512PG, Utrecht

kvk. 61375705
btw. NL854316851B01
tel. 030 227 03 96
mail. info@jobbootcamp.nl
web. www.jobbootcamp.nl

Waarom verzamelen we jouw data?

Je bezoekt nu onze website en het kan zijn dat je besluit een training bij ons te boeken. Dan hebben wij gegevens van je nodig om je ook daadwerkelijk deel te kunnen laten nemen. Bestel je een product of schrijf je je in voor de nieuwsbrief? Ook dan kunnen we niet anders dan een aantal gegevens van je opslaan. En ook als je een reactie achterlaat op de website, deelneemt aan een e-cursus of onze site verder bezoekt, zullen we (beperkte) gegevens van je opslaan en/of analyseren.

Het komt er dus op neer dat wij enkel je gegevens opslaan als je bij ons producten/diensten afneemt en/of omdat je ons jouw gegevens zelf verstrekt.

Welke gegevens zijn dat dan? En waarom we die verzamelen.

Je neemt deel aan een training of traject, of je bestelt producten bij ons.
Wanneer je je inschrijft voor een training, coaching of een traject, je koopt een product of je neemt op een andere manier diensten bij ons af, dan worden hiervoor je gegevens opgeslagen. Deze informatie gebruiken wij ten behoeve van de training, om je een factuur te sturen of om met je te communiceren. Wat we hiervoor gebruiken zijn naam, voornamen, voorletters, adres, postcode, woonplaats, telefoonnummer, e-mailadres en andere voor communicatie en facturatie benodigde gegevens. Dit zijn ook de gegevens van je werkgever als deze het de training, coaching of het traject bekostigt.

Je neemt contact met ons op via een contactformulier of je laat een reactie achter op de website.
Wanneer je een contactformulier invult op onze website of een reactie achterlaat verzamelen we de data getoond in het contact- of reactieformulier, het IP-adres op het moment van het bezoek en de tijd en datum dat je het formulier invult of de reactie achterlaat. Daarnaast verwerken we ook de browser user agent om te helpen spam te detecteren. Deze informatie bewaren we maximaal 2 jaar voor het verlenen van service.

Je hebt je ingeschreven voor de nieuwsbrief.
Wanneer je je hebt ingeschreven voor onze nieuwsbrief zullen we de hiervoor noodzakelijke gegevens enkel gebruiken om je deze nieuwsbrief ook te versturen. Een nieuwsbrief bestaat uit tips, nieuwe ontwikkelingen en/of aanbiedingen m.b.t onze dienstverlening. Dit kan ook zijn het toesturen van informatie voor marketing doeleinden. Deze informatie bewaren we maximaal 1 jaar voor het verlenen van service of tot het moment dat je zelf een verzoek tot uitschrijving van de nieuwsbrief.

Je hebt je een (sollicitatie)scan of test ingevuld op de website.
Wanneer je een (sollicitatie)scan of een test hebt afgenomen op de website hebben we je contactgegevens (naam en e-mailadres) nodig om je de resultaten te kunnen versturen. Aan de hand van deze resultaten kunnen we contact met je opnemen om dit met je door te nemen of om je een passende aanbieding voor onze trainingen, coaching of overige dienstverlening te doen. Deze informatie bewaren we maximaal 1 jaar voor het verlenen van service.

Cookies

De website JobBootcamp.nl plaatst cookies. Dit gebeurt als je onze website bezoekt. Cookies zijn kleine tekstbestanden die door een internetpagina op een pc, tablet of mobiele telefoon worden geplaatst.

Voor de duidelijkheid: Een cookie slaat niet je naam, je adres, je leeftijd of andere persoonlijke gegevens op. Dat weet een cookie ook niet.

Cookies zorgen voor een betere website-ervaring en ze monitoren je bezoek. Op die manier kunnen wij de website en onze dienstverlening verder doorontwikkelen. Wij gebruiken deze data nooit op individueel persoons- of computerniveau en herleiden dit dan ook niet tot aan apparaat of individu. Lees hieronder verder over de cookies die geplaatst worden door de JobBootcamp.

– Functionele cookies
De eerste categorie zijn zogeheten ‘functionele cookies’. Die helpen om de site zo goed mogelijk te laten werken. Ze zorgen er bijvoorbeeld voor dat niet alles opnieuw geladen hoeft te worden (dat betekent voor jou een snellere website) of dat je niet bij elk bezoek opnieuw hoeft in te loggen.

– Analytische cookies
Wij maken bij JobBootcamp gebruik van Google Analytics en Facebook Analytics om te analyseren welke pagina’s het best worden bezocht, via welke browser mensen surfen (Internet Explorer, Chrome, Firefox, Safari, etc), uit welke landen onze bezoekers komen etcetera. Op basis daarvan kunnen we de site en de prestaties verbeteren. Deze gegevens gebruiken we niet om te weten wie je bent, maar alleen om je bezoek aan onze site te analyseren.

– Cookies van externe partijen
Wij maken gebruik van online advertising via oa. het Google Adwords platform en Facebook Ads. Om gebruik te kunnen maken van bepaalde functionaliteiten binnen deze advertentieprogramma’s (zoals remarketing en conversietracking) worden er cookies geplaatst in je browser. Ook hebben wij social media buttons op onze website staan. Wanneer je op onze website een social media button aanklikt, wordt een social media cookie geplaatst. De social media partij kan jouw IP-adres herkennen op het moment dat je een pagina van onze webwinkel wilt delen. Voor de cookies die de social media partijen plaatsen en de data die zij hiermee verzamelen, verwijzen wij naar de verklaringen die deze partijen op hun eigen websites daarover geven. We raden je aan onderstaande privacy- en cookieverklaringen regelmatig te raadplegen:

Facebook
LinkedIn
Twitter
Instagram

Ik wil geen cookies ontvangen!
Ook al slaan de cookies geen persoonlijke informatie op, kan het toch zijn dat je niet wilt dat je bezoek gemonitord wordt. Het is mogelijk om het opslaan van cookies in je browser uit te schakelen. Let wel op, het uitschakelen van cookies heeft alleen gevolgen voor de computer én browser waarop je deze handeling uitvoert. Indien je gebruik maakt van meerdere computers en/of browsers dien je deze handeling zo vaak als nodig te herhalen!
Cookies uitzetten:
Chrome
Internet Explorer
Firefox
Safari

Hoe lang we je persoonsgegevens bewaren

Wij bewaren je persoonsgegevens nooit langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld.

Delen van persoonsgegevens met derden

JobBootcamp verstrekt uitsluitend jouw gegevens aan derden als je daar nadrukkelijk (lees schriftelijk) toestemming voor hebt gegeven en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van de overeenkomst die we hebben, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt ten alle tijden het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht een eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van je persoonsgegevens door JobBootcamp én je hebt het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je ons kunt verzoeken om de persoonsgegevens die wij van je hebben via een computerbestand naar inzichtelijk te maken of toe te sturen.

Een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens indienen, of ons verzoeken je persoonsgegevens te verwijderen? Dat kan. Stuur dan een mail naar info@jobbootcamp.nl.

Wij zijn dan wel verplicht om te checken of het verzoek echt van jou zelf komt. Stuur daarom met je verzoek ook een kopie van je identiteitsbewijs mee.

Tip: Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) omwille van privacy zwart

Daarnaast heb je altijd de mogelijkheid om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de website van de Autoriteit Persoonsgegevens.

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

JobBootcamp neemt de bescherming van jouw persoonsgegevens erg serieus en we nemen doorlopend passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en/of ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Heb je de indruk dat er toch misbruik is gemaakt van je gegevens, of dat deze niet goed beveiligd worden, neem dan direct contact met ons op via info@jobbootcamp.nl of telefonisch via 030 – 2270396. Waarvoor dank.

Ons privacybeleid wijzigen

Wij behouden ons het recht dit privacybeleid aan te passen. Wijzigingen zullen op deze website worden gepubliceerd en bovenaan deze pagina is te lezen op welk moment dit voor het laatst is gebeurd.

Volg:
JobBootcamp | Lange Nieuwstraat 105 | 3512 PG Utrecht | tel. 030-227 03 96 | mail. info@jobbootcamp.nl