JobBootcamp
BAAN-in-Beeld
Liever een andere dag?

Wil je graag een van onze trainingen volgen, maar kun je niet op de aangegeven dagen of tijden? Vul dan het aanvraagformulier in.

BAAN in Beeld – Deze baan past écht bij jou!

756,25

Ben jij tevreden met je baan? Heb jij die twinkeling in je ogen als je vertelt over je werk?
Ja? Dan is ‘Baan in Beeld’ niets voor jou! Twijfel je over bijvoorbeeld; de gekozen richting (van je carrière), functie of organisatie waar je voor werkt? Dan is ‘Baan in Beeld’ jouw uitkomst!Wissen

Waarom is aan in beeld’ echt iets voor mij?

Jij gaat die vragen beantwoorden die je richting geven in je loopbaan, zoals: Wat is mijn missie? Wat spreekt mij aan? Waar krijg ik energie van? Waar heb ik zin in?

Omdat wij het verschil willen maken voor jou, gaan we het gesprek met je aan. We spiegelen je daarin met jezelf, met wat wij zien en wat er uit de testen komt. Dat is niet altijd even makkelijk maar daardoor kom je wel waar je wilt komen.

In een notendop gaan we dit doen!

Je krijgt begeleiding van een van onze coaches, je gaat aan de slag met testen waaruit jij haalt van welk werk je écht energie krijgt, en wat je ontwikkelcapaciteit is; zodat je weet in welke richting je het moet zoeken.

Na deze ontdekking maken we samen een plan over hoe jij daar gaat komen!

Hoe ziet ‘Baan in Beeld’ er concreet uit?

‘Baan in Beeld’ is een interactieve applicatie voor beroepskeuze. Aan de hand van je persoonlijkheid, interesses en werkwaarden brengt ‘Baan in Beeld’ voorkeursrollen en suggesties voor beroepen interactief in beeld.

Samen met jouw coach interpreteer en bespreek je de resultaten en maak je een persoonlijk profiel dat jou beschrijft in talenten, richting en persoonlijkheid.

Sessie 1
We duiken meteen de diepte in: wie ben je, waar ga je voor en waar sta je voor? Hoe maak jij jouw (carrière)keuzes? En waar krijg je energie van, elke werkdag opnieuw? Onmisbare vragen waarover we 1-op-1 nadenken en samen komen tot heldere antwoorden (individueel: 2 uur).

Loopbaanscan ‘TALENT in Beeld’
Je gaat aan de slag met verschillende testen, waar je een uitgebreide rapportage (inclusief competentieanalyse en ontwikkelsuggesties) van ontvangt.

Sessie 2
De testen zijn gemaakt, wij gaan ze samen bespreken. Wat betekenen de resultaten in jouw dagelijkse leven? Waar krijg jij energie van? Welke taken en sectoren passen er bij jou? Samen met je coach kom je tot een profiel wat jou echt omschrijft (individueel: 2 uur).

Aan de slag met ‘BAAN in Beeld’
Je gaat aan de slag met ‘Baan in Beeld’ onze interactieve applicatie voor beroepskeuze. Ineens heb je een goed beeld bij welke banen echt helemaal passen bij jou.

Sessie 3
Welke banen passen echt bij jou? Zijn deze ook haalbaar? Samen met je coach maak je een plan van aanpak om jouw nieuwe carrière binnen handbereik te krijgen (individueel: 2 uur)

Schrijf je nu in voor BAAN in Beeld

Aan het eind van dit traject…

  • – Heb je inzicht in je talenten en mogelijkheden
  • – Weet je welke motivatie en drijfveren voor jou belangrijk zijn. Het antwoord op: hoe haal jij energie uit elke werkdag? Oftewel, wat is werkplezier voor jou?
  • – Kan je een duidelijk antwoord geven op de vragen Wie ben ik?, Wat wil ik? en Wat kan ik?
  • – Heb je zicht op jouw kwaliteiten én valkuilen, je skills én leerdoelen. Jij weet wie je bent, waar jouw potentie ligt en hoe je het beste haalt uit jezelf.
  • – Maak je heel bewuste (carrière)keuzes. Je weet wat jouw wensen en behoeften zijn en welke rollen en functies het beste bij jou passen.
  • – Heb je een concreet en compleet traject volbracht, met nog een jaar toegang tot je online omgeving. En je mag altijd vragen stellen!

Wist je dat dit traject bij veel werkgevers binnen het Opleidings- of Duurzame Inzetbaarheidsbudget valt? Een nieuwe, passende functie kan van jou namelijk een heel waardevolle medewerker maken. We helpen je graag om dit bespreekbaar te maken bij je werkgever.

Extra informatie

Adres:

Lange Nieuwstraat 105, Utrecht

Mijn werkgever betaalt!

Wat fijn dat je werkgever wil investeren in jouw ontwikkeling en de training voor je betaalt! Jij vult enkel onderstaand formulier in (inclusief gegevens werkgever/manager/HR-afdeling!) en wij doen de rest. Na ontvangst van je gegevens reserveren wij je plek 2 werkdagen en vragen je werkgever om bevestiging voor de inschrijving.

Bij akkoord nemen wij ter bevestiging direct telefonische contact met je op en ontvang je de voorbereiding voor de training in je mail.

Training

- Ik wil graag de volgende training volgen*;

- Op datum;

Jouw gegevens

Gegevens werkgever

Opmerkingen

Velden met een * zijn verplicht.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “BAAN in Beeld – Deze baan past écht bij jou!” te beoordelen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Andere suggesties…

Volg:
JobBootcamp | Lange Nieuwstraat 105 | 3512 PG Utrecht | tel. 030-227 03 96 | mail. info@jobbootcamp.nl