JobBootcamp
Aanbieding!
jobbootcamp-22
Liever een andere dag?

Wil je graag een van onze trainingen volgen, maar kun je niet op de aangegeven dagen of tijden? Vul dan het aanvraagformulier in.

SollicitatieBOOTCAMP | Succesvol solliciteren

Waardering 4.55 op 5 gebaseerd op 11 klantbeoordelingen
(11 klantbeoordelingen)

495,00 300,00

Geef je cv, motivatiebrief, persoonlijke pitch, gesprekstechnieken én profielfoto een boost met de SollicitatieBOOTCAMP. Je weet wat de markt van je verwacht en hoe je daarop in kan spelen. Door gebruik te maken van je belangrijkste troef: Laten zien wat jij waard bent.Wissen

De Complete Sollicitatietraining – Alles in huis voor het vinden en krijgen van jouw droombaan!

Zoek jij een sollicitatieboost? Ben jij klaar met het net niet worden? Weet je niet wat je anders moet doen om het wel te worden? Kom dan naar de complete sollicitatietraining en leer hoe jij een sterke sollicitatie neerzet. Overtuig jouw nieuwe werkgever op alle fronten – jij bent de juiste persoon voor die baan.

Hoe pak je dat aan? Sollicitatietip één: doe mee met de complete sollicitatietraining.

Vind dé job en werk vanuit wie jij bent.

Wat gaan we doen?

Je krijg inzicht in je motivatie en talenten. Je legt de focus op de banen die bij je passen. Je maakt een overtuigende pitch die blijft hangen. Je maakt een mooi opgemaakt en vooral passend cv, dito motivatiebrief en linkedinprofiel en leert hoe je het sollicitatiegesprek goed moet voeren. Deze training is heuse boost voor elke sollicitatie.

Wat leer je?

Jouw koers bepalen

 • Voor als je het nog niet weet; een duidelijke focus op die baan die past bij jou
 • Solliciteren vanuit een krachtige basis; jouw eigen motivatie
 • Welke persoonlijke motivatie en drijfveren ten grondslag liggen jouw sollicitatie

Jouw sollicitatie instrumenten

 • Jouw sollicitatiebrief en cv pakkend en aansprekend en overtuigend maken voor elke sollicitatie
 • Toverwoorden uit vacatureteksten halen om zo herkend te worden als nieuwe medewerker
 • Hoe Linkedin slim in te zetten is voor personal branding

Gespreksvoering

 • Jezelf krachtig introduceren door middel van een pitch
 • De meest voorkomende sollicitatievragen
 • Gesprekstechnieken die je extra overtuigingskracht geven tijdens elk sollicitatiegesprek

Het vinden bemachtigen van jouw nieuwe job

 • Jouw eigen plan van aanpak!
 • Hoe je effectief kan netwerken om je nieuwe baan te bereiken

Neem al je inzichten mee naar huis in jouw persoonlijke Sollicitatiewerkboek.

Dit mag je verwachten tijdens de complete sollicitatietraining

Voorbereiding
Voordat je aan de complete sollicitatietraining begint sturen we je een uitgebreide vragenlijst toe ter voorbereiding. Op deze manier leren we jou alvast kennen en jij komt al in de juiste modus voor de eerste training.

Training 1
Je maakt kennis met de overige kandidaten we gaan snel aan de slag. We beginnen direct met het meest lastige onderdeel van het solliciteren: jouw motivatie en drijfveren inzichtelijk maken. Wie ben je? Wat wil je? En wat verlang je in een baan? Welke functies geven jou energie en waar loop je helemaal op leeg? In welke omgeving kom jij het best tot je recht en met wat voor type collega’s werk jij het beste samen? Alle kennis, nieuwe inzichten en informatie gebruiken we vervolgens om jouw sollicitatie instrumenten, je cv, motivatiebrief en LinkedIn-profiel, vorm te geven.

Groepstraining: dagdeel

Training 2
De basis is gelegd en je hebt de tijd tussen de trainingen goed besteed. Aan de hand van vacatures die helemaal bij jou passen gaan we een plan van aanpak maken om je sollicitatie tot een succes te maken. Je netwerk gebruiken, ergens wel of niet binnenlopen, vacaturebanken en LinkedIn; het komt allemaal aan bod. En uiteraard staan we uitgebreid stil bij het sollicitatiegesprek zelf. Met dezelfde principes als die we in de training Professionele Gespreksvoering gebruiken, stomen we je helemaal klaar voor het gesprek.

Groepstraining: dagdeel

 

Schrijf je nu in voor de SollicitatieBOOTCAMP

Extra informatie

Datum

Datum in overleg

Mijn werkgever betaalt!

Wat fijn dat je werkgever wil investeren in jouw ontwikkeling en de training voor je betaalt! Jij vult enkel onderstaand formulier in (inclusief gegevens werkgever/manager/HR-afdeling!) en wij doen de rest. Na ontvangst van je gegevens reserveren wij je plek 2 werkdagen en vragen je werkgever om bevestiging voor de inschrijving.

Bij akkoord nemen wij ter bevestiging direct telefonische contact met je op en ontvang je de voorbereiding voor de training in je mail.

Training

- Ik wil graag de volgende training volgen*;

- Op datum;

Jouw gegevens

Gegevens werkgever

Opmerkingen

Velden met een * zijn verplicht.

11 beoordelingen voor SollicitatieBOOTCAMP | Succesvol solliciteren

 1. 4 out of 5

  :

  Erg aardige trainers die concrete tips voor iedereen geven op het gebied van o.a. CV, motivatiebrief, LinkedIn en de elevator pitch. De training was daarnaast ook erg interactief. Het eten was gedurende de dag ook erg goed verzorgd en de locatie is uitstekend. Omdat ik nog extra oefeningen miste op het gebied van daadwerkelijke 1-op-1 sollicitatiegesprekken geef ik 4 van de 5 sterren.

 2. 5 out of 5

  :

  Hoewel ik van te voren een beetje op zag tegen het ‘werken aan mezelf’ heb ik deze training als zeer positief en leerzaam ervaren, en als werken voelde het helemaal niet! De aanpak van Lex en Tom is lekker to the point en overzichtelijk, het is leuk om te zien dat ze de trainingen met veel plezier geven. De sfeer is vanaf het begin prettig, heel open en ongedwongen. Er is veel variatie in de verschillende onderdelen en voldoende ruimte voor eigen invulling. De oefeningen zijn interactief en overzichtelijk, wat zorgt voor veel verheldering en maakt dat je de hele dag actief blijft participeren. De persoonlijke aandacht voor en feedback op je brief en cv, die Lex en Tom van tevoren al hebben voorbereid, vond ik erg fijn en nuttig. Deze zorgde voor nieuwe inzichten in hoe je jezelf optimaal presenteert en overbrengt. Al met al een zeer nuttige maar zeker ook leuke dag, die ik iedereen die bijna afgestudeerd of op zoek naar een baan is aanraad. Ik ben er met een goed gevoel en zin om ervoor te gaan weggegaan!

 3. 5 out of 5

  :

  Een paar weken na mijn sollicitatietrainingsdag, denk ik er nog vaak aan terug. Wat ik zo bijzonder vind is dat de coaches Lex en Tom zo doortastend zijn. Er is geen tijd om even rustig aan te doen en in de achtergrond te verdwijnen. Ze zorgen ervoor dat je er alles uit haalt! Ze zijn enorm betrokken en prikken zo door je heen. En dat is hartstikke handig! Zo kom je snel tot de kern. Jouw missie/visie. Want ja wat wil je nou eigenlijk? Door je de juiste vragen te stellen helpen ze je naar dit antwoord. Vervolgens ga je aan de slag met allerlei opdrachten waaruit je onder andere meer inzicht krijgt in welke punten voor jouzelf nou echt belangrijk zijn. Zo vorm je gedurende de dag een helder plaatje van wie jij bent, wat je nou eigenlijk wil, en wat je daar voor nodig hebt. Er wordt ook uitgebreid aandacht besteed aan LinkedIn, CV en motivatiebrief. Ik pas graag mijn CV op elke sollicitatie aan, maar het is altijd een saaie droge klus. Het resultaat is vaak een zwart/wit document met te veel tekst. Tom liet ons zien dat er ook hele andere opties mogelijk zijn. Je kunt ook lekker creatief aan de gang, opvallen. Ik ben met photoshop aan de gang gegaan en heb out of the box gedacht en lekker geknutseld. En dat is ook nog eens hartstikke leuk om te doen!

 4. 5 out of 5

  :

  Het is al weer een paar weken geleden. Ik wilde graag aan jullie laten weten dat ik ben aangenomen voor een hele leuke baan! Dit was ook de vacature waar we aan gewerkt hadden toen. Ik moest de woensdag na de jobbootcamp een (creatieve) presentatie geven over mezelf en die ging heel goed, ook dankzij jullie. Ik heb veel gehad aan jullie tips. Ik wil jullie heel erg bedanken voor de inspiratie en coaching tijdens de bootcamp. Jullie deden het heel erg leuk.

 5. 5 out of 5

  :

  Het was een super dag, ontzettend verhelderend! Er waren momenten waarop ik dacht: dat had ik eigenlijk zelf moeten kunnen bedenken, maar er waren ook veel echte eye openers waardoor ik goede handvatten heb gekregen waar ik zelf echt niet aan had gedacht. Wat een inzet en betrokkenheid van dit team, zowel tijdens als na de jobbootcamp. Ik ben ontzettend onder de indruk en kan het iedere werkzoekende, ook freelancers, deze jobbootcamp van harte aanbevelen. Oh en de croissants bij aankomst zijn ook niet te versmaden 😉

 6. 5 out of 5

  :

  Tijdens deze eendaagse training heb ik ontzettend veel geleerd van het Jobbootcamp team maar ook van de mede cursisten. Ik heb inzichten gekregen hoe ik mijn CV en motivatiebrief het beste kan opstellen zodat het meer uitnodigend leest en je onderscheidt van anderen, hoe je jezelf in een elevator pitch in enkel minuten kunt presenteren en de rollenspel was erg doeltreffend omdat je ziet hoe een ander op jouw houding/gedrag reageert. Het gebruik van Social Media is ook aan bod gekomen. Als laatste is er nog een professionele foto gemaakt, hier heb ik ontzettend veel complimenten op gehad. De manier waarop het team les geeft en met je omgaat is gewoon geweldig, je kan zien dat dit hun ware passie is! Een aantal weken later heeft Tom mijn motivatiebrief voor een sollicitatie gecheckt en aanwijzingen gegeven, ook dit is een onderdeel van de training. Deze training is echt een aanrader!

 7. 4 out of 5

  :

  Vanuit ons werk de 1-daagse Sollicitatietraining aangeboden gekregen. In een groep van 10 collega’s verschillende onderdelen van het sollicitatieproces doorlopen. Persoonlijke tips ontvangen. Ook na de training de mogelijkheid gehad om nog vragen te mogen stellen.

 8. 4 out of 5

  :

  Hele nuttige en doelgerichte sollicitatietraining! Door een enthousiast team wordt er een heel concrete dag van gemaakt waarin alle fases van het sollicitatieproces aan bod komen. Verder wordt er diep ingegaan op o.a. je CV, brief, LinkedIn profiel en (de voorbereiding op) het sollicitatiegesprek. Ook heel goed is dat er na de training contact wordt gehouden en hulp wordt geboden met o.a. de perfecte brief. Een leuke sfeer, goede inhoud, gemotiveerde trainers en deelnemers en een gezellige borrel op het eind!

 9. 4 out of 5

  :

  Een groep gedreven en gemotiveerde trainers/coaches hebben maar 1 doel voor ogen. Jou zo goed als mogelijk helpen en steunen. Met hun ervaring geven ze inzicht in alles wat er op je pad komt als je ander werk zoekt. Vooral veel informatie waar je zelf niet zo snel bij stil staat in je zoektocht. Dat deze trainers/coaches veel ervaring hebben is duidelijk. Ze laten de meeste deelnemers opgetogen en met een goed gemoed huiswaarts keren. Met de juiste info,zelfvertrouwen en overtuiging dat jij inderdaad die baan gaat vinden die bij je past. Voor mij geldt dat de woorden van 1 van de coaches letterlijk 100% zijn uitgekomen. Dat dit zeer bijzonder is, moge duidelijk zijn. Ook heel belangrijk is dat ze na de Jobbootcamp contact met je kunnen en willen onderhouden wanneer nodig. Nogmaals ze willen maar 1 ding: Ze zien graag dat het goed met jou gaat, en het liefst met een baan die bij je past.

 10. 4 out of 5

  :

  Met veel plezier heb ik deelgenomen aan de eendaagse cursus sollicitatie training van Jobbootcamp. Een van de belangrijkste dingen die ik heb geleerd is om te kijken door de ogen van een ander naar mijn eigen presentatie (cv, gesprek, linkedin). Ook door het geven van praktische tips mbt je cv en linkedin-profiel helpen de trainers van JBC je je te onderscheiden van anderen. Ze helpen je om om te gaan met de eisen die men tegenwoordig stelt aan sollicitanten; meer enthousiasme in je brief i.p.v. het opsommen van vaardigheden, meer likeability en vaardigheden in non-verbale communicatie en bovenal structuur aanbrengen in wat je wil vertellen en jezelf op de kaart kunnen zetten (pitch). Ook maanden na afloop van de training kon ik de trainers nog altijd benaderen om mijn cv en motivatiebrief te checken. Een punt van aandacht is wel dat de training niet direct aansluit op de culturele sector maar eerder op een commerciële. Daarnaast heb ik de indruk dat je wel een redelijk goed beeld moet hebben van welke kant je op wil met je carriere. Het geleerde is dan veel effectiever.

 11. 5 out of 5

  :

  Dankzij deze training haal ik nu veel meer uit mijn LinkedIn-account. Ook mijn cv heeft een behoorlijke opfrisser gekregen dankzij heldere instructie.Ook leerde ik om mijzelf beter te presenteren door beter na te denken over wie ik ben, wat ik kan en wat ik wil.

Een beoordeling toevoegen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Andere suggesties…

Volg:
JobBootcamp | Lange Nieuwstraat 105 | 3512 PG Utrecht | tel. 030-227 03 96 | mail. info@jobbootcamp.nl