JobBootcamp
loopbaancoaching
Liever een andere dag?

Wil je graag een van onze trainingen volgen, maar kun je niet op de aangegeven dagen of tijden? Vul dan het aanvraagformulier in.

Loopbaancoaching

Waardering 4.88 op 5 gebaseerd op 8 klantbeoordelingen
(8 klantbeoordelingen)

170,00

Heb jij behoefte aan 1-op-1 coaching, waarin er ruimte is voor jouw situatie? Wil je liever in een persoonlijk gesprek jouw vragen stellen waar geen anderen bij zijn? JobBootcamp maakt graag tijd voor je vrij om je verder te helpen.

 Wissen

Loopbaancoaching – Ruimte voor reflectie

JobBootcamp is gespecialiseerd in loopbaancoaching en begeleidt eenieder die behoefte heeft aan persoonlijke coaching. Of je nu de starter bent die onlangs is afgestudeerd, de baanswitcher, of de werkzoekende die op oudere leeftijd op zoek gaat. Iedereen is welkom.

Wat mag je verwachten

Loopbaancoaching van JobBootcamp helpt je met het (terug)vinden van werkplezier. De loopbaancoaching draait om jouw wensen, vragen, uitdagingen en oplossingen. Kies voor coaching als je bijvoorbeeld wilt werken aan één van de volgende punten:

 • Begrijpen waar je energie van krijgt, waarom dat wel werkt bij de ene werkgever en niet bij de andere.
 • Grip krijgen op je eigen loopbaan, zelf weer de regisseur zijn van jouw loopbaan
 • Het (her)ontdekken van je kwaliteiten en begrijpen hoe je deze in moet inzetten
 • Leren welke keuzes wel werken voor jou. Tijdens je keuzeproces niet meer teveel denken voor en aan anderen maar je eigen keuzes maken omdat jij jezelf het beste kent
 • Begrijpen waar jou eigen valkuilen liggen en hoe je voorkomt dat je er zelf in gaat staan
 • Ontdekken hoe jij je gedraagt, waar je natuurlijke voorkeur ligt en hoe slim omgaat met andere mensen

Jouw coaching

Het bereiken van jouw wensen staat centraal tijdens de coaching. Tijdens de intake, het kennismakingsgesprek, bespreken we samen wat jij nodig hebt om je doelen te bereiken. Vervolgens gaan we er samen mee aan de slag zodat jij met plezier verder kan.

Jouw coaching is altijd op maat, we bieden twee soorten coaching:

 1. Persoonlijk, we spreken elkaar live in een afgesloten coachingsruimte waar het gesprek altijd privé is.
 2. Online, we spreken elkaar via de webcam. De coach zit in een ruimte waar niemand meeluistert. let er dan wel op dat je zelf in een ruimte zit waar het gesprek privé is.

Wanneer en waar vinden de trainingen plaats?

De locatie en het tijdstip van de training wordt met je afgestemd. Deze zijn overdag en duren anderhalf tot 2 uur.

De kosten

Live:
De intake inclusief voorbereiding kost € 170,- per sessie
De vervolgsessie inclusief voorbereiding kost € 200,- per sessie

Online coaching:
De intake inclusief voorbereiding kost € 120,- per sessie
De vervolgsessie inclusief voorbereiding kost € 150,- per sessie

Extra informatie

Adres:

Lange Nieuwstraat 105, Utrecht

Datum:

Op afspraak

Tijd:

Op afspraak

Duur intakesessie

1 uur

Mijn werkgever betaalt!

Wat fijn dat je werkgever wil investeren in jouw ontwikkeling en de training voor je betaalt! Jij vult enkel onderstaand formulier in (inclusief gegevens werkgever/manager/HR-afdeling!) en wij doen de rest. Na ontvangst van je gegevens reserveren wij je plek 2 werkdagen en vragen je werkgever om bevestiging voor de inschrijving.

Bij akkoord nemen wij ter bevestiging direct telefonische contact met je op en ontvang je de voorbereiding voor de training in je mail.

Training

- Ik wil graag de volgende training volgen*;

- Op datum;

Jouw gegevens

Gegevens werkgever

Opmerkingen

Velden met een * zijn verplicht.

8 beoordelingen voor Loopbaancoaching

 1. 5 out of 5

  :

  Enige tijd geleden heb ik de training Gesprekstechnieken gedaan. Die beviel mij goed en kan ik je aanraden. MIjn sollicitatiegesprekken verliepen doorgaans goed, maar het was toch niet raak. Bij deze training kon ik erachter komen hoe mijn antwoorden op steeds terugkerende vragen werden geïnterpreteerd. Zo ging ik veel zekerder mijn gesprekken in. Ik vond het nuttig en verhelderend.

 2. 4 out of 5

  :

  Via via kwam ik terecht bij Lex van Jobbootcamp. Na een aantal jaar te hebben gewerkt als marketeer merkte ik dat ik niet meer genoeg voldoening uit mijn werk haalde en worstelde met de richting die ik mijn carrière wilde geven. Ik wist niet meer precies welke baan of type organisatie eigenlijk bij mij paste. Daarbij vond ik het lastig om mijn eigen kwaliteiten te benoemen. Tijdens een sessie met Lex kwam ik er achter dat ik eigenlijk wel wist wat ik wilde (lees: belangrijk vond) maar het vooral lastig vond om mijn eigen waarden, kwaliteiten en ideeën te koppelen aan een baan en organisatie. Samen met Lex heb ik uitgezocht welk type organisatie bij mijn persoonlijkheid past en wat mijn kernkwaliteiten zijn. De sessie bij Jobbootcamp en het telefonisch contact daarna (waaronder een gesprek ’s ochtends vroeg voorafgaand aan een 3e sollicitatiegesprek) hebben mij meer richting en zelfvertrouwen gegeven. Lex weet snel door te dringen tot de kern en laat je door middel van de juiste vragen zelf nadenken over waar je écht heen wilt. Ik moest voor mijn gevoel echt met mijn billen bloot (vooral tegenover mezelf) en vond de sessie soms best confronterend. Juist daarom vond ik het echter wel heel nuttig. Daarbij wist Lex me ook goed op mijn gemak te stellen. Ik heb geen vergelijkingsmateriaal maar vind een sessie niet goedkoop. Tegelijkertijd vind ik het één van de beste investeringen in jezelf die je kan doen! Ik denk dat ze bij Jobbootcamp in staat zijn om mensen met allerlei uiteenlopende vragen te helpen en vond zelf het contact met Lex (en zijn collega’s, waaronder Sophie) erg prettig!

 3. 5 out of 5

  :

  Na vele jaren gewerkt te hebben en ooit wel geleerd te hebben hoe je een sollicitatie/motivatiebrief moest schrijven, ben ik er achter gekomen dat de manier van solliciteren en brieven schrijven veel veranderd is!
  Na een paar pogingen ben ik bij Jobbootcamp terecht gekomen. Hier heb ik geleerd hoe je op een juiste manier je cv moet opstellen een motivatiebrief kunt schrijven en hoe een sollicitatiegesprek goed te laten verlopen.
  Met dank aan Lex (ongetwijfeld dat zijn collega’s net zo goed zijn) heb ik dit kunnen leren en oefenen.

 4. 5 out of 5

  :

  Zoals zo veel net afgestudeerde (Master) studenten was ik na het behalen van mijn diploma onzeker over hoe ik mijn loopbaan moest vervolgen. Vooral doordat mijn studie (Bedrijfskunde) zo breed is, is het lastig om doelgericht te gaan solliciteren. Na twee loopbaancoachsessies bij JobBootcamp is mijn zelfvertrouwen een stuk gegroeid en vooral belangrijk weet ik nu hoe ik gericht kan zoeken en hoe ik mij optimaal kan voorbereiden op een sollicitatiegesprek. Kortom voor iedereen die nog twijfelt: gewoon doen!

 5. 5 out of 5

  :

  Na 2 interviews werd ik voor een 3e sollicitatiegesprek uitgenodigd bij een organisatie. Hier wilde ik me goed op voorbereiden, zodat het daar niet aan kon liggen. De 1-op-1 voorbereiding met Lex kon gelukkig op korte termijn gepland worden.
  Tijdens de voorbereiding hebben we vooral gekeken naar de overeenkomsten tussen de organisatie waar ik het 3e gesprek ging voeren en mijn persoonlijke kwaliteiten. Na de sessie had ik nog een paar vragen aan Lex die we telefonisch behandeld hadden. Alles bij elkaar gaf het mij voldoende input om een goed sollicitatiegesprek te kunnen voeren.
  Wil je beter voorbereid een sollicitatiegesprek ingaan, volg dan een training bij JobBootcamp.

 6. 5 out of 5

  (geverifieerde eigenaar):

  Ik ben zeer tevreden over Jobbootcamp. Ik sta nu sterker in mijn schoenen waardoor ik zelfverzekerd naar een sollicitatiegesprek ga. Kan deze training aanraden aan iedereen die op zoek is naar de perfecte baan.

 7. 5 out of 5

  :

  Nadat ik mijn master heb gehaald heb ik vrij veel sollicitatiebrieven opgestuurd om een baan te vinden. Ik ben een paar keer uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek maar daar stopte het ook. Afgelopen week heb ik 2 sessies van 2 uur durende 1-op-1 coaching gevolgd en dat heeft mij een veel beter idee gegeven over hoe ik bedrijven moet benaderen, waar ik goed in ben, hoe ik me moet opstellen en wat ik tijdens een sollicitatie wel en niet moet doen. Ik ben er tevreden met jobbootcamp en kan het iedereen aanraden.

 8. 5 out of 5

  :

  Na mijn Master studie te hebben afgerond was ik op zoek naar een goede start, maar had geen idee hoe ik dit aan moest pakken. Ik had al tal van motivatiebrieven rondgestuurd zonder enig resultaat; het was duidelijk dat ik niet goed wist hoe ik een bedrijf kon vinden die mij me past, en hoe ik die aan moest spreken. Ik heb bij Jobbootcamp twee 1-op-1 coaching sessies gevolgd, en ben als resultaat bij mijn eerstvolgende sollicitatiegesprek meteen aangenomen! Ik begin in September als trainee accountant bij KPMG! Bij Jobbootcamp ga je samen met een coach (klassikaal of individueel) diep in op wat jij wilt, en vooral waarom. Dit maakt het gemakkelijker om een goede, pakkende motivatiebrief te schrijven, en je op een effectieve en goede manier voor te bereiden op een sollicitatiegesprek. Gesprekstechnieken en oefeningen hiervoor komen allemaal aan de orde! Deze aanpak is voor mij ontzettend waardevol geweest, want twee weken later had ik mijn droombaan te pakken. Ik ben Jobbootcamp heel erg dankbaar, het is het voor mij meer dan waard geweest!

Een beoordeling toevoegen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Andere suggesties…

Volg:
JobBootcamp | Lange Nieuwstraat 105 | 3512 PG Utrecht | tel. 030-227 03 96 | mail. info@jobbootcamp.nl