JobBootcamp
TALENT-naar-BAAN
Liever een andere dag?

Wil je graag een van onze trainingen volgen, maar kun je niet op de aangegeven dagen of tijden? Vul dan het aanvraagformulier in.

Van TALENT naar BAAN – Ons all-in-one traject!

965,00

Het meest complete sollicitatietraject wat we aanbieden. Van uitgebreide loopbaanscans, via individuele coaching en gerichte arbeidsmarktoriëntatie naar actieve groepstrainingen waarin alle sollicitatievaardigheden aan bod komen.Wissen

Van TALENT naar BAAN – Ons all-in-one traject!

We trekken alle, maar dan ook écht alle registers open om jou van ‘ik-heb-echt-geen-idee-wat-bij-mij-past’ tot een succesvolle sollicitatie te brengen.

Het is een combinatie van onze uitgebreide loopbaanscan TALENT in Beeld (4 verschillende testen), individuele gesprekken met een coach (in totaal 5 uur), onze interactieve applicatie voor beroepskeuze BAAN in Beeld (inclusief een jaar lang toegang) en afsluitend onze SollicitatieBOOTCAMP (2 dagdelen training) om je helemaal klaar te maken om jou droombaan te veroveren.

Aan het eind van dit traject…

  • – Ben je er gewoon echt helemaal klaar voor. Punt.

 

Hoe ziet het traject er uit?

Sessie 1

Jij leert ons kennen, maar vooral jezelf. We duiken meteen de diepte in: wie ben je, waar ga je voor en waar sta je voor? Hoe maak jij jouw (carrière)keuzes? En waar krijg je energie van, elke werkdag opnieuw? Onmisbare vragen waarover we 1-op-1 nadenken en samen komen tot heldere antwoorden. (individueel: 1 uur).

Loopbaanscan ‘TALENT in Beeld’

Je gaat aan de slag met verschillende testen, waar je een uitgebreide rapportage (inclusief competentieanalyse en ontwikkelsuggesties) van ontvangt.

Sessie 2

De testen zijn gemaakt, wij gaan ze samen bespreken. Wat betekenen de resultaten in jouw dagelijkse leven? Waar krijg jij energie van? Welke taken en sectoren passen er bij jou? Samen met je coach kom je tot een profiel wat jou echt omschrijft. (individueel: 2 uur).

Aan de slag met ‘BAAN in Beeld’

Je gaat aan de slag met ‘BAAN in beeld’ onze interactieve applicatie voor beroepskeuze. Ineens heb je een goed beeld bij welke banen echt helemaal passen bij jou.

Sessie 3

Welke banen passen echt bij jou? Zijn deze ook haalbaar? Samen met je coach maak je een plan van aanpak om jouw nieuwe carrière binnen handbereik te krijgen. (individueel: 2 uur)

Training 1

Na een ontvangst met koffie en thee en kennis gemaakt te hebben met de overige kandidaten gaan snel aan de slag. We starten met het matchen van jouw motivatie en drijfveren aan functies en verschillende werkgevers. Wie ben je? Wat wil je? Wat verlang je in een baan? Welke functies geven jou energie en waar loop je helemaal op leeg? In welke omgeving kom jij het best tot je recht en met wat voor type collega’s bereiken jullie als team de beste resultaten? Alle informatie gebruiken we vervolgens om jouw sollicitatie-instrumenten, je cv, motivatiebrief en LinkedIn-profiel, vorm te geven. (groepstraining: dagdeel).

Training 2

Aan de hand van de vacatures die je bij hebt, die helemaal bij jou passen, gaan we een plan van aanpak maken om je sollicitatie tot een succes te maken. Je netwerk gebruiken, ergens wel of niet binnenlopen, vacaturebanken en LinkedIn, het komt allemaal aan bod. En uiteraard staan we uitgebreid stil bij het sollicitatiegesprek zelf. Met dezelfde principes als die we in de training Professionele Gespreksvoering gebruiken, stomen we je helemaal klaar voor het gesprek. (groepstraining: dagdeel).

Training 3 

Je gaat aan de slag. Jobhunten dus! Jobhunting bij JobBootcamp vindt altijd plaats in een kleine groep en onder begeleiding van een sollicitatie-expert. Samen kom je een dagdeel bijeen om actief te solliciteren. Je (her)vindt motivatie en inspiratie bij elkaar en bij je trainer en je krijgt advies en concrete tips om je sollicitatie tot een succes te maken. En verder is het vooral doen. (groepstraining: dagdeel).

 

Schrijf je nu in voor het all-in-one traject Van TALENT naar BAAN

 

Extra informatie

Adres:

Lange Nieuwstraat 105, Utrecht

Mijn werkgever betaalt!

Wat fijn dat je werkgever wil investeren in jouw ontwikkeling en de training voor je betaalt! Jij vult enkel onderstaand formulier in (inclusief gegevens werkgever/manager/HR-afdeling!) en wij doen de rest. Na ontvangst van je gegevens reserveren wij je plek 2 werkdagen en vragen je werkgever om bevestiging voor de inschrijving.

Bij akkoord nemen wij ter bevestiging direct telefonische contact met je op en ontvang je de voorbereiding voor de training in je mail.

Training

- Ik wil graag de volgende training volgen*;

- Op datum;

Jouw gegevens

Gegevens werkgever

Opmerkingen

Velden met een * zijn verplicht.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Van TALENT naar BAAN – Ons all-in-one traject!” te beoordelen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Andere suggesties…

Volg:
JobBootcamp | Lange Nieuwstraat 105 | 3512 PG Utrecht | tel. 030-227 03 96 | mail. info@jobbootcamp.nl