JobBootcamp

Teamuitje: Met je haren in de wind

Teamuitje zeilen!

Jij en je collega’s willen een leuke dag vol ontspanning en plezier. Maar ook ontwikkelingen en inzicht. Snappen waarom je bij sommige taken en werkzaamheden lekker in je vel zit. Inzicht krijgen in het effect van jouw gedrag en communicatie op de mensen in je omgeving.  Je collega’s beter aanvoelen en weten wat je wel en niet van hen kan vragen. Oftewel: effectiever worden als team! Kom dan een dag met ons trainen en zeilen. Inzicht, ontspanning en ontwikkeling komen hier helemaal samen in een heerlijk uitdagende dag.

Jouw Teamrol

We gaan aan de slag met jouw bewuste en onbewuste voorkeuren in gedrag, communicatie en je voorkeursrol binnen een team. Wij analyseren jouw patronen van communicatie en gedrag aan de hand van een vragenlijst. Hierbij wordt gekeken naar 4 pijlers:

  1. Gedrag (Actieniveau) 
  2. Communicatie (Taalniveau)
  3. Geschreven en ongeschreven regels (Systeemniveau)
  4. Archetype m.b.t. onbewust gedrag (Heldrol)

De aftrap: Persoonlijke rapportage

Je ontvangt voorafgaand aan de training een korte vragenlijst. Naar aanleiding van jouw antwoorden krijg je een persoonlijke rapportage en geven wij antwoord op de vraag: wat zijn jouw bewuste en onbewuste voorkeuren m.b.t. gedrag, communicatie en het systeem waarin je actief wilt zijn. Hierin worden ook persoonlijke adviezen meegenomen.

De training

In een interactieve trainingsvorm gaan we aan de slag om deze patronen in actie te zien. Je ervaart hoe je eigen patronen en die van collega’s zich in de praktijk manifesteren. Hierbij onderzoeken we direct hoe dit ervaren wordt door de rest van het team. Dit inzicht leert je hoe je je gedrag en communicatie bewust kan sturen zodat de gewenste resultaten behaald worden! 

Met enkel inzicht komen we er helaas niet. Daarom eindigt de training met het opstellen van een persoonlijk plan van aanpak. Ook wordt er gezamenlijk een plan van aanpak geformuleerd voor het hele team. Hierdoor kunnen opgedane inzichten omgezet worden in acties en zodoende wordt het resultaat geborgd. 

Het water op

In de middag pakken we door. Haren in de wind, het water op! Actief zeilen ter ontspanning. Maar uiteraard ook het geleerde van de ochtend direct toepassen in verschillende zeiloefeningen. 

Interesse?

Deze training is ideaal als teambuildingsdag met diepgang! Heb je interesse of behoefte aan een specifieke training met doelstellingen voor jouw team? Een compleet ontzorgd teamuitje inclusief gezellige BBQ en afgekochte drankjes? Wij leveren graag een offerte op maat.

Volg:
JobBootcamp | Lange Nieuwstraat 105 | 3512 PG Utrecht | tel. 030-227 03 96 | mail. info@jobbootcamp.nl