JobBootcamp

Teamuitjes

Teamuitjes bij JobBootcamp

Ben jij op zoek naar de juiste teamtraining om aan ‘duurzaam’ succes te werken? Heeft jouw organisatie behoefte aan een team dat op elkaar is ingespeeld, dat met gezonde ambitie en een sterk verantwoordelijkheidsgevoel samenwerkt aan het succes?

JBC Ontwikkeling helpt om dit doel te bereiken. Bijvoorbeeld met onze leuke teamuitjes waar we ‘fun’ en (team)ontwikkeling optimaal combineren. Wat denk je bijvoorbeeld van een dag heerlijk met je haren in de wind? Of van een hemelse kookworkshop met meer dan een vleugje verdieping?

Klinkt dit als hét uitje om jullie teamdag een succes te maken? Kijk dan snel verder bij de mogelijkheden!

Onze Teamuitjes

Teamtraining Zeilen

Combineer ontwikkeling met zeilen

Haren in de wind, het water op! Actief zeilen ter ontspanning. Alle inzichten uit de ochtendtraining direct toepassen in verschillende zeiloefeningen.
Ideaal te combineren met bbq en/of borrel als complete teamdag.

Meer informatie

Hemelse Kookworkshop

Culinair hoogstaand ontwikkelen

Wil jij samen met je collega’s een kookworkshop doen op een prachtige locatie? Inzicht krijgen in het effect van jouw gedrag en communicatie op de mensen in je team? Reserveer dan nu de geheel verzorgde workshopdag Blackbox cooking.

Meer informatie

Teamuitje Serious game

Trainen en gamen!

Deze training is ideaal als teambuildingsdag met diepgang! De combinatie van een overtuigend (fictief) verhaal, uitdagende doelen en snelle feedback, geeft je als speler de drive die ervoor zorgt dat je er vol voor wilt gaan.

Meer informatie

Volg:
JobBootcamp | Lange Nieuwstraat 105 | 3512 PG Utrecht | tel. 030-227 03 96 | mail. info@jobbootcamp.nl