JobBootcamp

Hemelse kookworkshop met een vleugje verdieping

Wil jij samen met je collega’s een kookworkshop doen op een prachtige locatie? Inzicht krijgen in het effect van jouw gedrag en communicatie op de mensen in je omgeving? En ook nog beter en effectiever worden als team? Kom dan met ons trainen en koken! Inzicht, ontspanning en ontwikkeling komen hier helemaal samen in een heerlijke en uitdagende dag.

Jouw Teamrol

Je gaat aan de slag met jouw bewuste en onbewuste voorkeuren in gedrag, communicatie en je voorkeursrol binnen een team. 

De aftrap: Persoonlijke rapportage

Je ontvangt voorafgaand aan de training een korte vragenlijst. Naar aanleiding van jouw antwoorden krijg je een rapportage en geven wij antwoord op de vraag: welke rol in een team past het beste bij jou? Hierin worden ook adviezen meegenomen.

De workshop

Tijdens de workshop Blackbox koken gaan we aan de slag om deze patronen in actie te zien. Elk team heeft een doos ter beschikking met daarin verrassende ingrediënten. Er moet een plan gemaakt en uitgevoerd worden om een lekker driegangenmenu op tafel te zetten. Je ervaart hoe je eigen patronen en die van collega’s zich in de praktijk manifesteren. Hierbij onderzoeken we direct hoe dit beleefd wordt door de rest van het team. Dit inzicht leert je hoe je je gedrag en communicatie bewust kan sturen zodat je betere resultaten kan behalen! 

Met enkel inzicht komen we er helaas niet. Daarom eindigt de training met het opstellen van een persoonlijk plan van aanpak. Ook wordt er gezamenlijk een plan van aanpak geformuleerd voor het hele team. Hierdoor kunnen opgedane inzichten omgezet worden in concrete acties voor de toekomst!

Volg:
JobBootcamp | Lange Nieuwstraat 105 | 3512 PG Utrecht | tel. 030-227 03 96 | mail. info@jobbootcamp.nl