JobBootcamp

Teamtraining: Trainen en Gamen

Jij en je collega’s willen een leuke dag vol ontspanning en plezier. Maar ook ontwikkeling en inzicht. Snappen waarom je bij sommige taken en werkzaamheden lekker in je vel zit. Inzicht krijgen in het effect van jouw gedrag en communicatie op de mensen in je omgeving. Je collega’s beter aanvoelen en weten wat je wel en niet van hen kan vragen. Oftewel: effectiever worden als team! Kom dan een dag met ons trainen en gamen. Inzicht, spel en ontwikkeling komen hier helemaal samen in een mooie uitdagende dag.

De aftrap: Persoonlijke rapportage

Je ontvangt voorafgaand aan de training een korte vragenlijst. Naar aanleiding van jouw antwoorden krijg je een rapportage en geven wij antwoord op de vraag: welke rol in een team past het beste bij jou? Hierin worden ook adviezen meegenomen.

De Training

In een interactieve trainingsvorm gaan we aan de slag om deze patronen in actie te zien. Je ervaart hoe je eigen patronen en die van collega’s zich in de praktijk manifesteren. Hierbij onderzoeken we direct hoe dit ervaren wordt door de rest van het team. Dit inzicht leert je hoe je je gedrag en communicatie bewust kan sturen zodat de gewenste resultaten behaald worden! 

Met enkel inzicht komen we er helaas niet. Daarom eindigt de training met het opstellen van een persoonlijk plan van aanpak. Ook wordt er gezamenlijk een plan van aanpak geformuleerd voor het hele team. Hierdoor kunnen opgedane inzichten omgezet worden in acties en zodoende wordt het resultaat geborgd. 

Wat is jouw Teamrol?

Dat is een model dat antwoord geeft op jouw bewuste en onbewuste voorkeuren in gedrag, communicatie en je voorkeursrol binnen een team. Wij analyseren jouw patronen van communicatie en gedrag aan de hand van een vragenlijst. Hierbij wordt gekeken naar 4 pijlers:

  1. Gedrag (Actieniveau) 
  2. Communicatie (Taalniveau)
  3. Geschreven en ongeschreven regels (Systeemniveau)
  4. Archetype m.b.t. onbewust gedrag (Heldrol)

Wat is Serious gaming?

Tijdens de serious game gaan we samenwerken met de collega’s in een aansprekende fictieve situatie. Door de combinatie van een overtuigend (fictief) verhaal, uitdagende doelen en snelle feedback, krijg je als speler een drive die ervoor zorgt dat je voor het spel gaat. 

Tijdens dit spel laat je natuurlijk gedrag zien, waardoor we je kwaliteiten, valkuilen, uitdagingen en irritaties zien. Erg bruikbaar als je op zoek bent naar aanknopingspunten om beter te kunnen samenwerken met de collega’s. 

Interesse?

Deze training is ideaal als teambuildingsdag met diepgang! Heb je interesse of behoefte aan een specifieke training met doelstellingen voor jouw team? Een compleet ontzorgd teamuitje inclusief gezellige BBQ en afgekochte drankjes? Wij leveren graag een offerte op maat. 


Volg:
JobBootcamp | Lange Nieuwstraat 105 | 3512 PG Utrecht | tel. 030-227 03 96 | mail. info@jobbootcamp.nl